Controlling

Controlling

Controllere benyttes uden undtagelse i alle større virksomheder i dag. Værdien af indsigt i sine data fornægter sig ikke. Men hvorfor skal kun de større virksomheder have denne indsigt? Mindre virksomheder har samme gavn af at kende sine data. Men de har ikke størrelsen/kompleksiteten til at kunne ansætte en rendyrket ”talsnedker” på fuld tid.

Controlling dækker over to forskellige typer fagspecialister, financiel controllere og business controllere

En financiel controller beskæftiger sig primært med det regnskabstekniske samt sikrer en valid og korrekt rapportering.

En business controller er i ordets egentlige forstand forretningens talkyndige specialist. Business Controlleren fortolker og analyserer på data, så beslutningstageren kan få et komplet beslutningsgrundlag. En business controller kaldes også ofte for en business partner.

Med Business-partner ombord kan alle virksomheder nu også få gavn af de controlling-kompetencer som efterspørges vidt og bredt i erhvervslivet. Vi vil være til rådighed i det omfang du har behov for. Vores tunge erfaring indenfor både finansiel og business controlling gør at du er sikret rygdækning uanset dine udfordringer.

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Business-Partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Kolding Åpark 2. 4 sal
6000 Kolding

Mail: kontakt@business-partner.dk
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783