Lønservice

Regnskab

Det er vigtigt for dine medarbejder at der er styr på deres løn og den bliver udbetalt til tiden. Det kan vi hos Business-Partner hjælpe med.

Vi leverer skalerbare løsninger og sikrer den højeste faglige standard og effektivitet i både outsourcing og rådgivning inden for løn. Vi kan kvalitetssikre lønbehandling, lønbogføring og -afstemning, skræddersyet til jeres behov.

Vi kan varetage hele lønfunktionen i jeres virksomhed eller tilbyde interim ressourcer som Lønbogholder, Løncontroller eller Lønansvarlig. Vi kan også tilbyde hjælp ved implementering af nyt lønsystem eller oprettelse af lønkontering og lønafstemning.

Vores tjenester omfatter outsourcing af lønprocessen, rådgivning om feriepenge, compliance og refusioner. Vi sikrer, at lønninger stemmer overens, data leveres korrekt og afstemninger er effektive og af høj kvalitet.

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Business-Partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Kolding Åpark 2. 4 sal
6000 Kolding

Mail: kontakt@business-partner.dk
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783