Økonomielev hos Business-Partner

Sted: Bæksgårdvej 3, Give, Region of Southern Denmark, 7323, Danmark
Kontakt: Kristina Weis Christensen, telefon: 53 76 63 38
Startdato: 01.09.2024

Jobbeskrivelse:

Business-Partner søger en engageret og lærenem økonomielev til at styrke vores team. Som økonomielev vil du få mulighed for at arbejde med forskellige aspekter af bogholderi, løn og regnskab. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og lære fra erfarne økonomiske konsulenter.

Arbejdsopgaver:

  • Bogholderi: Assister med bogføring, løn, moms og diverse afstemninger.
  • Regnskab: Klargøre regnskabet til revisors gennemgang.
  • Controlling: Sikre overblik over virksomhedens finansielle position og bidrage til forbedring af bundlinje og likviditet.

Kvalifikationer:

Du har afsluttet en HG, EUX, HHX-eksamen eller lignende. Vi forventer at du:

  • Har interesse for økonomi og regnskab.
  • Er struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Er motiveret for at lære nyt.
  • Overholder deadlines.

Hvad kan Business-Partner tilbyde dig?

Du bliver en del af et mindre konsulenthus med ambitioner om at vokse sig større. Du vil blive et højt værdsat medlem af holdet, hvor dine inputs vil blive hørt og respekteret. Fleksibiliteten går begge veje men vi forsøger at undgå for store udsving. Du kan få stillet din nysgerrighed indenfor digital udvikling og automatisering. Har du lyst til at udvikle dig indenfor et af vores øvrige områder, kan det eventuelt være en mulighed efter overstået elevtid.

Om Business-Partner

Business Partner arbejder med bogføring, økonomistyring, lønservice og for nyligt har vi også lanceret klimarapportering.

Siden starten i 2022 er Business vokset fra 1 til i dag 7 medarbejdere. Vi har for nylig etableret kontor i Kolding og ønsker at vækste yderligere indenfor alle områderne. Vi servicerer primært SMV-kunder og udvikler os i takt med dem.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din økonomikarriere, så send os din ansøgning og CV til kristina@business-partner.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Business-Partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Kolding Åpark 2. 4 sal
6000 Kolding

Mail: kontakt@business-partner.dk
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783