Om Business-Partner

Jesper Højberg Hoffmann ejer og driver Business-Partner. Business-Partner tilbyder interim assistance, controlling, økonomistyring.

Med 17 års erfaring indenfor regnskab, controlling, risikostyring og revision, samt en uddannelse som HD med speciale i regnskab, er Jesper et yderst kompetent valg til at løse de regnskabsmæssige udfordringer du står overfor. Han har erfaring med opstart af nye virksomheder såvel om som konsolidering af komplekse internationale koncerner. Erfaringen er opnået i mellemstore og store virksomheder med betydelige internationale aktiviteter.

Teamet i Business-Partner er nøje udvalgt efter kompetencer og værdier der afspejler dem vi lever efter i Business-Partner.

Forretningsforståelse og evne til at gøre regnskabet forståeligt er nøgleord for os. Vi er ikke en succes før vores kunder er en succes

Business-Partner er drevet af data og vil kunne hjælpe dig med en økonomisk indsigt der kan vækste forretningen, reducere omkostningerne og forbedre likviditeten.

Business-partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Business-Partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Kolding Åpark 2. 4 sal
6000 Kolding

Mail: kontakt@business-partner.dk
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783