Ydelser

Bogholderi og Regnskab

Regnskab, eller økonomisk rapportering, er en vigtig del af enhver virksomheds drift. Det er afgørende, at regnskabet er korrekt og man kan trække de nødvendige rapporter, det har en række fordele for virksomhedens ejere, ledelse og interessenter..

Bogholderi

Lønservice

Vi kan varetage hele lønfunktionen i jeres virksomhed eller tilbyde interim ressourcer som Lønbogholder, Løncontroller eller Lønansvarlig. Vi kan også tilbyde hjælp ved implementering af nyt lønsystem eller oprettelse af lønkontering og lønafstemning.

Regnskab

Controlling

Skal revisoren have alt materialet klart inden han/hun kommer? Vil i gerne have et regelmæssigt overblik over jeres virksomheds finansielle position? Vil du udfordres og forbedre din bundlinje og likviditet? Så er løsningen at engagere Hestlund Consult som jeres personlige controller.

Controlling

Interim Assistance

Har du modtaget en kritisk opsigelse i bogholderiet? Er din regnskabschef blevet langtidssygemeldt? Brug for ekstra hænder til en ERP-implementering eller årsafslutning? Kontakt Business Partner. Vi tilbyder interim assistance på alle positioner i din økonomiafdeling.

Interim Assistance

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Business-Partner stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Kolding Åpark 2. 4 sal
6000 Kolding

Mail: kontakt@business-partner.dk
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783